Categories
Мода

Идеи за подаръци за Свети Валентин за гаджета и съпрузи

Обръщаме се и февруари е вече тук. Зимата продължава да е силна, но във въздуха има нещо ново. За нула време ще празнуваме Свети Валентин.

Усещането е като 2020 г., когато празнувахме.

Още по-трудно е сега през 2021 г., с променени хобита и нови реалности, но това е списък с отлични опции, които показват мисъл, могат да се приведат в съответствие с новия им начин на живот и най-важното, че мъжът всъщност ще хареса.

Може да е трудно да изберете подарък за Свети Валентин за любимия мъж, но ние помагаме.
Независимо дали сте в сериозна връзка или просто стигате до етапа, когато подаръците за Свети Валентин са на хоризонта, в този списък има какво да подберете.

Мъжко бельо от Stasymo
Днес съществуват много различни стилове мъжко бельо, така можете да изберете най-добрия вариант за него и съответния повод. Идеалното мъжко бельо има едно много важно предимство – то практически не се усеща, тъй като приляга плътно към тялото и в никакъв случай не причинява дискомфорт. Препоръчваме Ви да посетите този онлайн магазин за мъжки боксерки и други разнообразни видове бельо и да му изберете удобно от дома си.
Бонус: Отличен избор е мъжко бельо, а и може да ти излезе късмета за една гореща нощ.

Електрическа самобръсначка Panasonic Arc5
За човек, който просто няма достатъчно часове през деня, този мокър сух електрически бръснач улеснява живота с 16-посочна гъвкава глава за внимателно бръснене и изскачащ тример за цялостно поддържане, плюс зареждане система, която почиства бръснещата глава, докато тя се включи.

Абонамент за занаятчийски бирен клуб
Сега вашият миличък никога няма да пропусне капка от вкусната си бира, когато го запишете за клуб за занаятчийски бири. Срещу 44,75 долара месечно той ще получи 12 бири от две различни пивоварни, базирани в различни части на САЩ. В кутията е включен известен фон за пивоварните, заедно с бележки за дегустация на бира – и любопитни факти. Това наистина е подаръкът, който продължава да дава през цялата година.