Categories
Мода

H&M колабира с Hector Bellerin за мъжка колекция

H&M Group, шведска мултинационална компания за търговия на дребно, обяви нова колекция „Edition“ в сътрудничество с един от най-вдъхновяващите футболисти в света Хектор Белерин. Bellerin е толкова известен със своя стил, колкото и с ангажимента си към околната среда, а Edition by Bellerin ще бъде изцяло направен от устойчиви материали.

Bellerin е участвал във всеки етап от процеса на проектиране, от избора на устойчиви материи до насоченото възприемане на пролетен стил. Това е последната колекция Edition за мъже в H&M, концепцията, която капсулира ключовия външен вид на всеки сезон. Изданието на Bellerin ще бъде достъпно на hm.com и в избрани магазини от 18 февруари.

„Модата е като активизъм и нашите дрехи могат да разпространяват положително послание към другите. Щастлив съм да си сътруднича с H&M за тази колекция, изцяло направена от устойчиви материали, и да настоявам за по-добро бъдеще на модата и планетата “, каза Белерин в прессъобщение.

„Белерин е лидер на поколението, което предефинира мъжкия стил и се застъпва за положителни промени. Всички в H&M са толкова щастливи да си сътрудничат с Bellerin, за да създадат Edition by Bellerin, истинска устойчива колекция за мъже “, каза Рос Лидън, ръководител на дизайна на мъжко облекло в H&M.

Edition by Bellerín е колекция, чиято основа е устойчивост и стил. Колекцията е изцяло направена от по-устойчиви материали, в съответствие както с екологичните ценности на Bellerin, така и със собствения прозрачен ангажимент на H&M за промяна. В колекцията памукът е органичен или рециклиран от отпадъци от текстилно производство; найлоните и полиестерите се рециклират, докато вискозните влакна са от устойчиви източници. Където е възможно, Bellerin иска да се правят парчета от единични материали, за да се улесни рециклирането им.
Ще ти бъде интересно: Идеи за подаръци за Свети Валентин за гаджета и съпрузи
Наред с устойчивостта, Bellerin участва дълбоко в процеса на проектиране на всеки етап. Неговият подпис се усеща в цялата колекция, от автентичността на големи улични облекла и утилитарни парчета до новата остра актуализация на вечните мъжки скоби. Приглушените земни тонове отразяват лекотата на личния стил на Bellerin, докато закачливите графики показват как Bellerin може да комуникира сериозни проблеми с позитивност.

С всяко парче Edition by Bellerín доказва, че ключовите парчета на сезона могат да бъдат направени с устойчивост, се посочва в съобщението на H&M. Лека сива полева парка е изрязана с големи размери с рамене, скрита качулка, закопчаване на яката на яката и връзки на талията и подгъва. Бежовият блейзър в кройка е изцяло неструктуриран, съчетан с широки панталони. Ризата на памучен поплин е с просторна кройка и преувеличени функционални джобове, докато карго панталоните с цип могат бързо да се трансформират от панталони в шорти.

Курортните ризи и спокойните панталони са готови за лекота за новия сезон, както и трикотажните ризи и тениски, всички с просторен силует. Худи, суичъри и тийнейджъри са отпечатани с положителни лозунги като „Живей с цел“ и „За да защитим нашето бъдеще заедно“, заедно с графика на планета Земя в действие. Колекцията се допълва от чеков купувач, отпечатан с графиката, плюс чек и шапка.

Белерин е испански международен футболист и заместник-капитан на ФК Арсенал. Извън терена, Bellerin се възхищава по целия свят заради своя личен стил, който е напред, и е страстен защитник на веганството, устойчивостта и социалната отговорност.